Centaura heeft als één van de weinige clubs in België een eigen facbar op de terreinen van de hogeschool!

Bij het zien van dit café, zal je al direct zien dat het zijn naam ‘t Bunkertje niet misstaat. Laat dit je niet afschrikken en kom gewoon eens binnen om te genieten van een democratisch pintje.Daag je klasgenoten uit voor een spelletje “bakken” (kicker), leg een kaartje samen met de praesidiumleden of plaats je gewoon in één van de zetels voor de televisie: het kan allemaal.

't Bunkertje binnen
't Bunkertje
Wanneer de weergoden het toelaten zetten we onze tafels en stoelen buiten, resulterend in een mooi zonneterras. Stel je daar nog een barbecue bij voor en je beleeft zowaar de Centauriaanse droom.

Nadat ‘t Bunkertje sluit, meestal rond 18u, zijn de meeste Centaurianen te vinden in ons clubcafé ‘t Kanon. Deze bruin geverfde kroeg, uitgebaat door Moyaert, biedt alles wat een echte Centauriaan belieft: pinten, muziek, vriendelijke bediening, een dartsspel, een spel kaarten en af en toe een gratis vat.

Naast Centaura zijn er ook nog andere clubs die naar ‘t Kanon komen, waardoor er ook geregeld feestjes en andere thema-avonden plaatsvinden.

Logo 't Kanon